Nu finns Nima Energys ultrasnabba laddstationer synliga på ChargeFinder. Nima erbjuder sedan mitten av december enkel och ultrasnabb elbilsladdning på tre stationer – och fler byggs just nu. Tack vare ChargeFinders smidiga plattform gör vi det nu ännu enklare för våra kunder att hitta våra laddare.

ChargeFinder är en navigationslösning som gör det enkelt för förare av eldrivna fordon att hitta laddstationer i Sverige. Tjänsten erbjuder uppdaterad information kring priser, tillgänglighet i realtid och hur du kan betala.

Tack vare ChargeFinder gör vi det ännu smidigare för våra kunder att hitta ultrasnabba laddstationer. Samarbetet stärker Nima i arbetet att göra laddning av eldrivna fordon mer tillgänglig för en bredare publik och skapa en bättre användarupplevelse, Via ChargeFinder kan nämligen alla användare i realtid få information om Nimas laddare, inklusive pris, tillgänglighet och effekt. Något som möjliggör snabbare, enklare och mer pålitliga resor med eldrivna fordon.

Tillgängligheten på ChargeFinder stärker Nima som ett konkurrenskraftigt alternativ tack vare ultrasnabb laddning till ett bra pris.

Idag har Nima Energy det största nätverket av 400 kW-laddare i Sverige. Fram till och med 2026 planerar Nima Energy att bygga 1250 laddpunkter i hela Sverige.

Klicka på länken för att läsa mer om ChargeFinder:
https://chargefinder.com/se/ladda-elbil-munkedal-tradenvagen/qz76zj

Om ChargeFinder

ChargeFinder, grundat av individer med egna erfarenheter av utmaningarna med att hitta tillförlitliga laddstationer, är en navigationslösning som gör det enkelt för förare av eldrivna fordon att hitta laddstationer. Tjänsten erbjuder relevant och uppdaterad information, inklusive priser, tillgänglighet i realtid och tillgängliga betalmetoder.

Om Nima Energy
Nima utvecklar, bygger och driver stationer för ultrasnabbladdning av personbilar och kommersiella fordon. Nima grundades 2020 och har sitt säte i Malmö i Sverige. Bolaget är ägt av dess grundare tillsammans med Niam via sin infrastrukturfond Niam Infra Fund, som i maj 2022 annonserades som en minoritetsägare i Nima och tillika finansiär för bolagets framtida uppskalning och byggnation av laddstationer. Nimas mål är att bli en av de ledande laddoperatörerna för ultrasnabbladdning i Norden, och i förlängningen norra Europa.

För mer information, vänligen kontakta:
Mattias Hennius, Director Communications & PR Nima Energy AB
Kontaktuppgifter: Tel: +46 76 009 48 35 , email: mattias.hennius@nima-energy.com